Duunitori suosittelee
Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Ratasuunnittelija (Vantaa, Turku tai Tampere)

Destia

Vantaa

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Haemme yleislääketieteen erikoislääkäriä/ yleislääkäriä vakituiseen virkaan

Tarjoamme monipuolista työtä avoterveydenhuollossa modernissa koko ajan kehittyvässä organisaatiossa. Työ on mielenkiintoista vastaanottotyötä työparimallilla sekä muuta perusterveydenhuollon työtä oman toiveesi mukaisesti. Pääset myös mukaan kehittämään toimintojamme sosiaali- ja terveydenhuollon alati muuttuvassa kentässä.

Senioriohjaus ja koulutustoiminta on vakiintunutta. Kaikki yleislääketieteen erikoistumispalvelut ja erityiskoulutuspalvelut on mahdollista suorittaa samassa organisaatiossa. Työyhteisömme osaaminen on monipuolista, meillä on hyvät tutkimus- ja konsultaatiomahdollisuudet.

Tarjoamme paikallisesti sovitun kilpailukykyisen palkan. Muut työehdot ovat lääkärisopimuksen mukaiset.

Kelpoisuusehtona on Suomessa laillistettu lääkäri. Edellytämme hyvää suullista ja kirjallista suomenkielen taitoa. Kelpoisuuden osoittama tutkintotodistus ja työtodistukset on esitettävä haastattelun yhteydessä. Virkaan valitun on kuukauden sisällä viran vastaanottamisesta esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Viran täyttöön liittyy 6 kk:den koeaika.

Tehtävään haetaan ensisijaisesti sähköisesti (www.rauma.fi/rekry). Tarvittaessa hakemuksen voi lähettää kirjallisena osoitteeseen: Rauman sosiaali- ja terveysvirasto, PL 283, 26101 Rauma.

Web-osoite: http://www.rauma.fi Työnantaja: Rauman kaupunki Sijainti: 26100 RAUMA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 02.01.2017, 2.1.2017 tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja antaa avoterveydenhuollon johtava ylilääkäri Emilia Katko-Kesälä, puh. 02 835 2746, 040 180 9830 tai sähköpostilla emilia.katko-kesala@rauma.fi Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/RAU-21-75-16/fi_FI Ilmoitus jätetty: 16.10.2016 Haku päättyy: 07.11.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 26100 RAUMA

Yritystiedot

Toiminimi Rauman kaupunki Y-tunnus 0138780-9

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Terveyskeskuslääkäri, on ilmoitettu mol -palvelussa 16.10.2016 ja sen on julkaissut Rauman kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 26100 - Rauma , osoitteessa 26100 RAUMA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 9 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa