Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 16.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme yleislääketieteen erikoislääkäriä/ yleislääkäriä vakituiseen virkaan Tarjoamme monipuolista työtä avoterveydenhuollossa modernissa koko ajan kehittyvässä organisaatiossa. Työ on mielenkiintoista vastaanottotyötä työparimallilla sekä muuta perusterveydenhuollon työtä oman toiveesi mukaisesti. Pääset myös mukaan kehittämään toimintojamme sosiaali- ja terveydenhuollon alati muuttuvassa kentässä. Senioriohjaus ja koulutustoiminta on vakiintunutta. Kaikki yleislääketieteen erikoistumispalvelut ja erityiskoulutuspalvelut on mahdollista ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lääkärit Rauma lääkärit .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Rauman kaupunki Y-tunnus 0138780-9

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Terveyskeskuslääkäri, on ilmoitettu mol -palvelussa 16.10.2016 ja sen on julkaissut Rauman kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.11.2016. Työpaikka sijaitsee Rauma . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus