Duunitori suosittelee
Tuotannonkehittäjä Lai-Mu Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Junior Java Developer

Studentwork

Helsinki

Asiakaspalveluhenkisiä vuokraamomyyjiä Tuusulaan

Adecco Finland

Finland

Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Projektisihteeri määräaikaiseen työsuhteeseen Espooseen

Adecco Finland

Finland

Asiakaspalvelija, Dieta Oy

Studentwork

Helsinki

Ilmoitus jätetty 16.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haettavana puheterapeutin tehtävät Rauman kaupungin perhekeskuksessa (lasten ja aikuisten puheterapia) Puheterapeutin toimi on määräaikainen 1.11.2016-31.8.2017 Raumalla tukenasi on kolme kollegaa sekä Perhekeskuksen moniammatillinen työryhmä. Työ on ensisijaisesti arviointia, kuntoutusta ja perheiden ohjaamista. Työnkuvaa voidaan kuitenkin räätälöidä jonkin verran toiveidesi mukaan ja siihen on mahdollista sisällyttää myös aikuisasiakkaiden arviointia ja kuntoutusta. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muu terveydenhuolto ja terapia Rauma psykologia ja psykiatria Rauma määräaikainen Rauma muu terveydenhuolto ja terapia psykologia ja psykiatria määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Rauman kaupunki Y-tunnus 0138780-9

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Puheterapeutti, on ilmoitettu mol -palvelussa 16.10.2016 ja sen on julkaissut Rauman kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Rauma . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta.

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus