Duunitori suosittelee
Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme asiakkaallemme monitaitoista, oma-aloitteista ja reipasta
RAUDOITTAJAA
Riihimäen kupeeseen. Työ alkaa määräaikaisena vuokrasuhteena, mutta hyvälle tekijälle on mahdollisuus pitkäaikaiseen sopimukseen. 2-vuorotyömahdollisuus.
Edellytyksenä on voimassa oleva työturvallisuuskortti. Metallialan koulutus ja/tai työkokemus on eduksi, kuten myös tulityökortti ja trukkinajokokemus.  
Mahdollisuus tehdä töitä monipuolisesti eri työpisteissä, mikäli on kiinnostusta ja intoa oppia koneet laajemmin. Omaa kulkupeliä tarvitaan työmatkoihin, julkisilla ei pääse tehtaalle. 
Hae paikkaa heti kotisivujemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi kautta, ja liitä mukaan CV. Hakijoita haastatellaan jo hakuajan puitteissa. Lisätietoa paikasta antaa Heli Pihkakoski, puh. 044 412 4854.

Työnantaja: RTK-Henkilöstöpalvelu Oy Sijainti: 12310, Ryttylä, Suomi Yhteystiedot: Heli Pihkakoski, heli.pihkakoski@rtkpalvelu.fi, 044 412 4854 Hakemukset: https://rtkhenkilostopalvelu.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=2576#form_start Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 23.10.2016 Ilmoituskanava: Uranus.fi

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 12310, Ryttylä, Suomi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Raudoittaja, on ilmoitettu Ur2nus.fi -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut RTK-Henkilöstöpalvelu Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 12310 - Hausjärvi , osoitteessa 12310, Ryttylä, Suomi .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa