Duunitori suosittelee
Digian Integraatioakatemia

Digia

Helsinki

KEY ACCOUNT MANAGER, NORTHERN EUROPE

Academic Work

Espoo

Music Licensing Manager

Teosto ry

Helsinki

Idean DEVacademy

Idean

Helsinki

B-to-B -myynnin ammattilainen

Fonecta

Turku

Keittiöpäällikkö Bar Loosisteriin

CMB Ravintolat

Helsinki

Ilmoitus jätetty 21.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Raudaskylän Kristillinen Opisto on noin 50 työntekijän ja 240 opiskelijan vireä, joustava ja innostava työ- ja oppimisympäristö. Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 12.12.2016-31.5.2017 Päihdetyön lehtoria Lehtori vastaa päihdetyön ammattitutkinnon ja siihen valmistavan koulutuksen järjestämisestä. Tehtäviin kuuluu muun muassa: -päihdetyön ammattitutkinnon tutkintovastaavan tehtävät -näyttötutkintomestarina toimiminen eri ammattitutkintojen tutkintotilaisuuksissa -kehittämis- ja hanketyö Hakijalta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja opettajat, lehtorit, professorit Ylivieska opettajat, lehtorit, professorit Ylivieska .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Raudaskylän Kristillinen Opisto R.Y. Y-tunnus 0195258-0

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Päihdetyön lehtori, on ilmoitettu mol -palvelussa 21.09.2016 ja sen on julkaissut Raudaskylän Kristillinen Opisto ry. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Ylivieska . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa