Ilmoitus jätetty 10.01.2017

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Digital Workforce toimittaa digitaalista työvoimaa eli ohjelmistorobotteja pilvipalveluna pohjoismaisiin organisaatioihin. Tietotyön automatisointi on lähitulevaisuuden suurimpia työelämän murroksia useilla toimialoilla. Ohjelmistorobotti hoitaa toistuvaisluontoiset rutiinitehtävät nopeasti ja virheettömästi vapauttaen ihmisten aikaa muuhun työhön. Liiketoimintamme kasvaessa erittäin nopeasti etsimme nyt joukkoomme kasvu- ja tuloshakuista ohjelmistorobotiikan ratkaisumyyjää. Ratkaisumyyjänä vastaat Digital Workforcen tarjoaman ohjelmistorobotiikkapalvelun (RPA, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Helsinki myyntialan tehtävät Helsinki myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Digital Workforce Services Oy

Tämä työpaikka, Ratkaisumyyjä - RPA systems, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 10.01.2017 ja sen on julkaissut Digital Workforce Services Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 09.02.2017. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus