Banner Digital Workforce Services Oy

Työpaikkakuvaus

Digital Workforcella ratkaisumyyjänä työskentelevän Hanna Saaren työpäiviin kuuluvat asiakkuuksien hoitamiseen liittyvät tehtävät sekä uusien asiakkaiden kontaktointi ja tapaaminen. Tapaamisten luonne vaihtelee sen mukaan, istuuko pöydän toisella puolella esimerkiksi teknologia- vai talousjohtaja. “Jotkut keskustelut ovat hyvin IT-painotteisia, kun taas joskus asiakkaan edustaja sanoo suoraan, ettei hän ymmärrä IT-asioista, vaan häntä kiinnostavat esimerkiksi säästöt ja muut luvut”, Saari toteaa. Myyntityössä IT-puolen tuntemisesta on apua, mutta sitäkin oppii työn ohella.

Ohjelmistorobotiikka on uutta ja hienoa, joten myös asiakkaiden odotukset ovat korkealla. Työ tuntuu Saaresta palkitsevalta, kun asiakaskin huomaa, että he oikeasti osaavat: “Tuntuu hyvältä, jos esimerkiksi joku iso konsultointitalo on tehnyt vuosien ajan erilaisia juttuja esimerkiksi jossakin pankissa, ja sitten pankista todetaan, että olimme tässä selkeästi parempia."

Lue koko artikkeli työstä Digital Workforcella >


Digital Workforce toimittaa digitaalista työvoimaa eli ohjelmistorobotteja pilvipalveluna pohjoismaisiin organisaatioihin. Tietotyön automatisointi on lähitulevaisuuden suurimpia työelämän murroksia useilla toimialoilla. Ohjelmistorobotti hoitaa toistuvaisluontoiset rutiinitehtävät nopeasti ja virheettömästi vapauttaen ihmisten aikaa muuhun työhön.

Liiketoimintamme kasvaessa erittäin nopeasti etsimme nyt joukkoomme kasvu- ja tuloshakuista ohjelmistorobotiikan ratkaisumyyjää.

Ratkaisumyyjänä vastaat Digital Workforcen tarjoaman ohjelmistorobotiikkapalvelun (RPA, robotic process automation) B2B-myynnistä. Työsi sisältää sekä uusasiakashankintaa että asiakassuhteiden ylläpitoa. Asiakaskuntaasi ovat informaatiointensiivisillä toimialoilla toimivat organisaatiot yksityisellä ja julkisella sektorilla. RPA-järjestelmämme avulla voidaan automatisoida tietotyön prosesseja, mikä tehostaa asiakkaan toimintaa ja vapauttaa henkilöstöresursseja vaativampiin tehtäviin.

Haemme konsultoivalla otteella toimivaa ratkaisumyyjää, joka kykenee vastaamaan tarvittaessa suurtenkin asiakkuuksien hoidosta. Sinulla on jo näyttöjä onnistuneista myyntiprojekteista ja kokemusta B2B-myyntitehtävistä tieto- ja tiedonhallintapainotteisilla toimialoilla (esim. julkishallinto, terveydenhuolto, pankki- ja vakuutussektori)

Tarjoamme paikan kasvuyrityksessä tulevaisuuden toimialalla, start-upin joustavan työkulttuurin, uusinta teknologiaa sekä loistavan tiimin!

Mikäli koet olevasi etsimämme osaaja tälle tulevaisuuden alalle, laita hakemus mahdollisimman pian osoitteesta http://rekrysoft.fi/jobentry/1457999/apply. Ilmoitathan hakemuksessasi myös mahdollisen aloituspäiväsi. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä!

Digital Workforcesta voit lukea lisää osoitteessa www.digitalworkforce.fi. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa Heikki Länsisyrjä, +358 50 558 7801.

Työnantaja: Digital Workforce Services Oy Sijainti: Mechelininkatu 1A, Helsinki, Finland Ilmoitus jätetty: 10.01.2017 Haku päättyy: 09.02.2017

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Mechelininkatu 1A, Helsinki, Finland

Yritystiedot

Toiminimi Digital Workforce Services Oy

Tämä työpaikka, Ratkaisumyyjä - RPA systems, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 10.01.2017 ja sen on julkaissut Digital Workforce Services Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 09.02.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00180 - Helsinki , osoitteessa Mechelininkatu 1A, Helsinki, Finland . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .