Duunitori suosittelee
Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Keittiöpäällikkö Bar Loosisteriin

CMB Ravintolat

Helsinki

Taloushallinto / Kirjanpitäjä

Koivunen Oy co Businesslike

Helsinki

International Manager

Teosto ry

Helsinki

Sähkösuunnittelija

Steris Finn-Aqua

Tuusula

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Lisäpalvelu on yksityinen henkilöstön rekrytointi-, vuokraus- ja siivouspalveluihin keskittynyt yritys. Toimimme Kouvolassa, Lahdessa, Helsingissä, Jyväskylässä ja Hämeenlinnassa. Toiminta on aloitettu vuonna 2002. Työllistämme teollisuus-, palvelu- ja toimistoalalla satoja henkilöitä kuukaudessa. Etsimme asiakasyrityksellemme oikeanlaisen asenteen ja työmotivaation omaavia henkilöitä ratatyöntekijöiksi. Toivomme sinulla olevan aikaisempaa kokemusta alalta, ratatyöturvallisuuspätevyyttä (Turva), työturvallisuuskorttia, tulityökorttia sekä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja vesi-, rautatie- ja lentoliikenne Jyväskylä vesi-, rautatie- ja lentoliikenne Jyväskylä .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ratatyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Lisäpalvelu Jyväskylä Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Jyväskylä sub-region .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa