Duunitori suosittelee
Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Vastaava isännöitsijä Helsinkiin

Adecco Finland

Finland

Polkupyörämekaanikko, CityBike Finland Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Kesätyöntekijä, toimistopalvelut - liiketalouden opiskelija

Finnvera

Helsinki

Myyntikoordinaattori

Tikkurila Oyj

01300 - Vantaa

Kodinhoitaja

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme joukkoomme reippaita ja ammattitaitoisia kiinteistönhoitajia laiturialueille pääkaupunkiseudulle. Työnkuvaan kuuluvat laiturialueiden kiinteistönhoito ja puhtaanapitotyöt. Tehtävässä edellytetään alan työkokemusta, koneajotaitoa sekä aikaisempaa kokemusta auraamisesta ja hiekoituksesta. Tarjoamme sinulle vastuullisia työtehtäviä ja mukavan työyhteistön, sekä jatkossa mahdollisesti ratatyöstävastaavan-koulutuksen....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja isännöinti ja kiinteistöhoito Helsinki kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Helsinki isännöinti ja kiinteistöhoito kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Rata ja Talohuolto RTH Oy Y-tunnus 1936872-9 Toimiala Kiinteistönhoito

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kiinteistönhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Rata ja Talohuolto RTH Oy. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus