Duunitori suosittelee
eHealth Lead Technical Architect

Nortal

Helsinki

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Ratasuunnittelija (Vantaa, Turku tai Tampere)

Destia

Vantaa

Ohjelmistotestaaja

Elisa Appelsiini

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Työpaikkakuvaus

Haemme osaamisverkostoomme

SOPIMUSKOULUTTAJIA


Rastor on kasvussa oleva suomalainen koulutus- ja valmennusyritys. Meillä on pitkä historia, juuret ulottuvat vuoteen 1942. Silti Rastorille on tärkeintä olla mukana tässä hetkessä mutta katse tulevaisuudessa, aivan kuten asiakkaittemme liiketoimintakin. Käytännönläheisissä koulutuksissamme kehitetään sekä yksilöä että yritystä. Ravistelemme vanhoja käsityksiä, annamme uusia ajatuksia ja autamme ihmisiä löytämään omat vahvuutensa. Yli 70 vuoden kokemuksella ja omistautuvalla asenteella Helsingissä, Turussa, Tampereella, Kuopiossa ja Oulussa.

Vahvistamme kouluttajaresurssejamme Kuopion yksikössä. Kuopion lisäksi kouluttajatarvetta on laajemminkin, esimerkiksi Pohjois- ja Etelä-Savon sekä Pohjois-Karjalan alueilla järjestettäviin koulutuksiin. Haemme nyt asiantuntijoita erityisesti seuraaville aihealueille:

Yritystoimintaa koskeva lainsäädäntö

Yrityskaupat, sukupolven vaihdos

Tuotteistaminen
- Tuotteistaminen yrityskehittämisen näkökulmasta
- Tuotekehitysidean tunnistaminen

Strategiatyö / strateginen johtaminen

Muutoksen johtaminen, tulevaisuuden johtaminen / tulevaisuuden työelämä

Osaamisen kehittäminen

Brändin suunnittelu, kehittäminen sekä brändin viestintä sisäisille ja ulkoisille sidosryhmille

Projektijohtaminen

Prosessinjohtaminen

Asiantuntijan/kouluttajan taustaksi toivotaan:
-alaan liittyvä vankkaa työelämässä hankittua osaamista
-oman alan soveltuvaa koulutuspohjaa
-kouluttajakokemusta
-pedagogisia taitoja

Arvostamme myös kokemusta näyttötutkintomaailmasta ja/tai näyttötutkintomestari (NTM) koulutusta. Pyydämme koeluennon ennen lopullisia valintoja.

Rastorin monipuolinen koulutustarjonta antaa jatkuvasti mahdollisuuksia erilaisille yhteistyökumppanuuksille kouluttamisen, arvioinnin, aineistojen laadinnan sekä koulutuksen sisällöllisen kehittämisen saralla. Osaamisverkostostamme löytyy tällä hetkellä noin 250 asiantuntijaa.

Web-osoite: http://www.rastor.fi Työnantaja: Oy Rastor Ab Sijainti: 70460 KUOPIO Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja antaa Pirjo Siikanen p. 040-7176169 seuraavina aikoina: ke 26.10. klo 13 - 16 ja ma 31.10. klo 13 - 16 Hakemukset: Hakemukset: rekrytointi@rastor.fi viitteenä "Sopimuskouluttaja, Kuopio" Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 18.11.2016 12:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 70460 KUOPIO

Yritystiedot

Toiminimi Rastor Oy Y-tunnus 0114371-6 Toimiala Koulutuskeskukset Rinnakkaistoiminimet RastorSolutions, RastorInHouse, RastorCollege, RastorConsulting, HallitusAkatemia, Työteknikko TTK

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

8 900 000 € 11 %

Liiketoiminnan tulos

38 000 € 114 %

Henkilöstö

68 -3

Liikevoitto-%

0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sopimuskouluttaja / -asiantuntija, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Oy Rastor Ab. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 18.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 70460 - Kuopio , osoitteessa 70460 KUOPIO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa