Duunitori suosittelee
Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

eHealth Lead Technical Architect

Nortal

Helsinki

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Ilmoitus jätetty 09.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Toimintamme laajentuessa haemme nyt joukkoomme Raskaan kaluston mekaanikkoa Keulasta perälautaan, Helsingistä Rovaniemelle Toivomuksena tehtävään Autoalan peruskoulutus Työkokemus alalta Joustava ja motivoitunut asenne työhön Kaluston nykytekniikan osaamista Lisätiedot Korjaamopäällikkö Miika Valli puh 010 2320 298 Hakemukset 23.10.2016 mennessä ilmoituksen alla olevan painikkeen kautta. Teollisuustie 30 60100 Seinäjoki Raskone

Seinäjoen korjaamo ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Seinäjoki ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Seinäjoki koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Seinäjoki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Raskone Oy Y-tunnus 1513664-8

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Raskaan kaluston mekaanikko, on ilmoitettu Uranus.fi -palvelussa 09.10.2016 ja sen on julkaissut Raskone. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Seinäjoki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa