Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Seinäjoen korjaamo on monimerkkikorjaamo, joka on erikoistunut kuorma-, linja-, paketti- sekä henkilöautojen sekä perävaunujen huoltoihin ja korjauksiin. Toimimme lisäksi IVECO JA MAN hyötyajoneuvojen valtuutettuna merkkikorjaamona sekä erityisosaamisiimme kuuluvat myös VOLVO ja SCANIA kuorma-autot Haemme nyt joukkoomme Raskaan kaluston mekaanikkoa Toivomuksena tehtävään Autoalan peruskoulutus Työkokemus alalta Joustava ja motivoitunut asenne työhön ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Seinäjoki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Raskone Oy Y-tunnus 1513664-8 Toimiala Moottoriajoneuvojen huolto ja korjaus (pl. renkaat)

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Raskaan autokaluston asentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Raskone Oy.. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee Seinäjoki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus