Duunitori suosittelee
Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Marketpäällikkö

Osuuskauppa Maakunta

89600 - Suomussalmi

Performance Experts

Wärtsilä

Vaasa

Digital Marketing & Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Henkilö- ja pakettiautomekaanikko, Raskone Vantaan Airportin korjaamolle Etsimme vakinaiseen työsuhteeseen ammattitaitoista henkilö- ja pakettiautomekaanikkoa. Hakijalta edellytämme -Työkokemusta vastaavista tehtävistä -Autoalan peruskoulutusta -Aktiivista ja asiakaspalveluhenkistä asennetta työhön Arvostamme: -Merkkiosaamista (VW/MB/Ford) -Ammatti- tai erikoisammattitutkintoa autoalalta -Osaamista sähkö ja diagnostiikkatöistä Tarjoamme: -Monipuoliset koulutus- ja itsensä kehittämismahdollisuudet. -Hyvähenkisen työympäristön -Työ on 2-vuorotyötä -Kilpailukykyisen palkkauksen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Vantaa ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Vantaa koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Vantaa .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Raskone Oy Y-tunnus 1513664-8

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Henkilö- ja pakettiautomekaanikko, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Raskone Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 01510 - Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Yhteistyössä

Aviapolis-alueen työpaikat

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa