Duunitori suosittelee
Huoltoneuvoja Audi Center Airportiin

VV-Autotalot Oy

01530 - Vantaa

Isännöitsijä, Tapiolan Lämpö, Espoo

Adecco Finland

Finland

Isännöitsijä, Isännöitsijätoimisto Maikoski Oy, Vantaa

Adecco Finland

Finland

Isännöitsijä Satakunnan alueelle

Adecco Finland

Finland

Isännöitsijä, Realia Isännöinti Oy

Adecco Finland

Finland

Electrical Supervisor OL3 site

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Henkilö- ja pakettiautomekaanikko, Raskone Vantaan Airportin korjaamolle Etsimme vakinaiseen työsuhteeseen ammattitaitoista henkilö- ja pakettiautomekaanikkoa. Hakijalta edellytämme -Työkokemusta vastaavista tehtävistä -Autoalan peruskoulutusta -Aktiivista ja asiakaspalveluhenkistä asennetta työhön Arvostamme: -Merkkiosaamista (VW/MB/Ford) -Ammatti- tai erikoisammattitutkintoa autoalalta -Osaamista sähkö ja diagnostiikkatöistä Tarjoamme: -Monipuoliset koulutus- ja itsensä kehittämismahdollisuudet. -Hyvähenkisen työympäristön -Työ on 2-vuorotyötä -Kilpailukykyisen palkkauksen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Vantaa ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Vantaa koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Raskone Oy Y-tunnus 1513664-8 Toimiala Moottoriajoneuvojen huolto ja korjaus (pl. renkaat)

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Henkilö- ja pakettiautomekaanikko, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Raskone Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 01510 - Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Yhteistyössä

Aviapolis-alueen työpaikat

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus