Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Tienvarsiteknologian osaaja

Destia

Helsinki

Testiautomaatiotaitoisia testaajia

Qentinel QA

Espoo

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Raskoneen Yliveiskan korjaamo hakee RASKAAN KALUSTON MEKAANIKKOA Odotamme sinulta - raskaan kaluston osaamista - joustavaa ja motivoitunutta asennetta työhön - asiakaspalveluhenkisyyttä ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa -hallitset nykypäivän tietotekniikan - sinulla on sopiva tekninen koulutus - sähkö- ja/tai moottoriosaaminen eduksi...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Ylivieska Asennus, huolto ja puhtaanapito Ylivieska ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Asennus, huolto ja puhtaanapito Ylivieska .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Raskone Oy Y-tunnus 1513664-8

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asentaja, raskas autokalusto, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Raskone Oy.. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Ylivieska . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa