Duunitori suosittelee
Mekaanikkoja

VV-Autotalot Oy

Espoo

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Työpaikkakuvaus

Raskaspari Oy on yksityinen Suomalainen yritys, joka vastaa Volvo kuorma-, linja-autojen sekä Renault hyötyajoneuvojen huollosta ja varaosatoiminnoista Iisalmen, Joensuun, Kotkan, Kouvolan ja Mikkelin alueella. Raskasparissa työskentelee tällä hetkellä yli 90 raskaan kaluston ammattilaista. Yhdessä haluamme olla alueemme kuljetusyrittäjille paras yhteistyökumppani joka hoitaa koko hänen kalustonsa alusta loppuun asti.

Kehitämme palveluamme Mikkelissä ja haemme osaavaan joukkoomme

RASKAAN KALUSTON MEKAANIKKOA

Kokemus kuorma-auto tai maanrakennuskonealalta on hyvä pohja. Haluat kehittyä ammatissasi todelliseksi Volvo osaajaksi ja ymmärrät, miten tärkeää huippulaadukas asiakaspalvelu on. Tulet työskentelemään alan parhaiden tuotteiden parissa. Tarjoamme vahvan Volvo organisaation tuen ja laadukkaan koulutuksen. Raskaspari tarjoaa monipuolista työtä joka kattaa auton lisäksi mm. perävaunu, lisälaite ja päällirakennekorjaukset.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 30.10.2016 mennessä info@raskaspari.fi.. Lisätietoja tehtävästä ja koulutuksesta käytännössä antaa huoltopäällikkö Jan-Markus Heikkinen p. 050 400 6554.

www.raskaspari.fi

Web-osoite: http://www.raskaspari.fi Työnantaja: Raskaspari Oy Sijainti: Kinnarinkatu 3, 50170 MIKKELI Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Huoltopäällikkö Jan-Markus Heikkinen p. 050 400 6554. Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 23:30 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kinnarinkatu 3, 50170 MIKKELI

Yritystiedot

Toiminimi Raskaspari Oy Y-tunnus 2256307-4 Toimiala Moottoriajoneuvojen huolto ja korjaus (pl. renkaat)

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

10 057 737 € 4 %

Liiketoiminnan tulos

1 210 811 € 2 %

Henkilöstö

61 3

Liikevoitto-%

12 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Raskaan kaluston mekaanikko, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Raskaspari Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Mikkeli , osoitteessa Kinnarinkatu 3, 50170 MIKKELI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 9 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa