Duunitori suosittelee
Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Työpaikkakuvaus

Vistema kasvaa vahvasti! Haemme joukkueeseemme lisävahvistukseksi osaavia, vankat näytöt antaneita, monipuolisia

RASKAAN KALUSTON MEKAANIKOITA

JA AUTOSÄHKÖMEKAANIKOITA

vakituiseen työsuhteeseen toimipisteisiimme Vantaalle ja Keravalle.

Tiimin jäseniltä odotetaan reipasta otetta työntekoon, halua kehittyä, joukkuepelaajan taitoja ja pitkäjänteisyyttä. Hyvän kokemuksen lisäksi myös alan koulutus on meillä arvossaan. Erityisen vahvaksi plussaksi katsotaan tuntuma MAN- ja Iveco-merkkeihin

Tehtäväkenttä on monipuolinen ja yrityksen vahva kehitysvauhti ja -halu tuovat oman positiivisen mausteensa koko porukan tekemiselle.

Oletko Sinä etsimämme autoalan ammattilainen? Haluatko päästä mukaan vahvasti kasvussa olevaan ja menestyksekkääseen organisaatioon, jossa näkymät ovat hyvät, homma käy ja byrokratia ei rassaa?

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 30.10.2016 mennessä osoitteessa www.hpheimo.fi, kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolla antaa toimitusjohtaja Sami Kallinen, p. 040 013 8888, sami.kallinen@hpheimo.fi. Vistemalla liiketoimintapäällikkö Ari Lietzén p. 044 726 7589, ari.lietzen@vistema.fi

HUOM! Tarvittaessa järjestämme myös asunnon.

Vistema on erittäin tunnettu palveluyritys autoalan raskaan sarjan ammattilaisille. Lähes 20 vuoden erityisosaaminen ajopiirtureista ja lisävarusteista on jalostunut matkan varrella asiakkaiden toiveiden mukaisesti täyden palvelun huoltotaloksi. Vahvasti kasvava yhtiö tunnetaan mutkattomasta ja joustavasta palvelusta raskaan kaluston monimerkkikorjaamona ja valtuutettuna Iveco- ja MAN -huoltona.

Vistema kuuluu Alppila-yhtiöihin, tunnettuun ja arvostettuun täyden palvelun autohuoltokonserniin, joka tekee yhteistyötä maailman johtavien autovalmistajien kanssa valtuutettuna merkkihuoltona (mm. Volkswagen, Mercedes-Benz, Toyota, Renault, Hyundai jne). Yritys tarjoaa asiakkailleen kattavat autopalvelut viidessä toimipisteessä pääkaupunkiseudulla, Lahdessa, Mikkelissä ja Kuopiossa. Alppila-yhtiöiden liikevaihto on n. 14 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa työskentelee lähes 100 ammattilaista.

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Web-osoite: http://hpheimo.fi Työnantaja: Henkilöstöpalvelu Heimo Oy Sijainti: 01510 VANTAA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, Aleksanterinkatu 26 15140 Lahti, p.0447775100 heimo@hpheimo.fi Hakemukset: https://www.saimanet.com/smarthome/aew.html?did=21021&jc=96&job_id=5005 Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 01510 VANTAA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Raskaan kaluston asentaja ja autosähkömekaanikko, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Henkilöstöpalvelu Heimo Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 01510 - Vantaa , osoitteessa 01510 VANTAA .

Yhteistyössä

Aviapolis-alueen työpaikat

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa