Duunitori suosittelee
Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Etsimme C- ajokortin omaavaa puhdistustyöntekijää puhdistustöihin telakoille, teollisuuteen, rakennustyökohteisiin ja liikennöiviin aluksiin. (korkeapainepesu, vesipiikkaus ja märkäimurointi) Valittavien henkilöiden tulee olla ripeäotteisia ja oma-aloitteisia.

Työaika on pääsääntöisesti klo 7 - . Valittavalta henkilöltä edellytämme kuitenkin joustavuutta työaikojen suhteen. Ylitöitä saattaa tulla silloin tällöin. Edellytämme myös hyvää fyysistä kuntoa ja työturvallisuuskorttia. Eduksi katsotaan C - ajokortti ammattipätevyydellä.

Web-osoite: http://www.innolink.fi/staff Työnantaja: Innolink Staff Oy Sijainti: 00980 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti Yhteystiedot: tuomas.kurki@innolink.fi Hakemukset: https://innolinkstaff.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=452 Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 11.11.2016 11:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00980 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Raskaan ajoneuvon kuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Innolink Staff Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 11.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00980 - Helsinki , osoitteessa 00980 HELSINKI .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa