Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Keittiöpäällikkö Bar Loosisteriin

CMB Ravintolat

Helsinki

Marketpäällikkö

Osuuskauppa Maakunta

89600 - Suomussalmi

Työpaikkakuvaus

Etsimme aurinkoiseen ja iloiseen joukkoomme aktiivista palveluvastaavaa rappusiivoukseen Seinäjoella sijaitseviin asiakaskohteisiimme.

Olethan luonteeltasi oma-aloitteinen, asiakaspalveluhenkinen ja ahkera työntekijä sekä omaat itsenäisen ja vastuullisen toimintatavan.
Edellytämme hakijalta vähintään kymmenen vuoden kokemuksen alalta sekä siivousalan tutkintoa.

Lisätietoja antaa Anne-Mari Antila, anne-mari.antila@sol.fi, p.0400 622 505

Haethan tehtävää mahdollisimman pian. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tarjoamme sinulle iloisen työilmapiirin sekä mukavan asiakaskohteen. Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Web-osoite: http://www.sol.fi Työnantaja: SOL Palvelut Oy, Seinäjoki Sijainti: 60120 SEINÄJOKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Anne-Mari Antila, anne-mari.antila@sol.fi, p. 0400 622 505 Ilmoitus jätetty: 12.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 60120 SEINÄJOKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rappusiivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.09.2016 ja sen on julkaissut SOL Palvelut Oy, Seinäjoki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 60120 - Seinäjoki , osoitteessa 60120 SEINÄJOKI .

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa