Duunitori suosittelee
Arvokuljettajia ja rahankäsittelijöitä kesäksi

Loomis

Helsinki

Kuorma-auton kuljettaja / palveluhenkilö Lapualle

Adecco Finland

Finland

Osa-aikainen työntömastotrukin kuljettaja

Adecco Finland

Finland

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Rapiditaxi Oy on osa erilaisiin henkilökuljetuksiin erikoistunutta Korsisaari-konsernia. Palkkaamme nyt Nurmijärvelle kokoaikaisen taksinkuljettajan. Palkkaus on alalle yleinen provisiopalkkaus. Kaikki ajoneuvomme ovat invavarusteisia takseja. Taksimme toimivat lähitaksin ajovälitysjärjestelmässä sekä lisäksi ajavat omia sopimusajojamme. Varikko sijaitsee Nurmijärven Alhonniitussa. Edellytyksenä tehtävään ovat palvelualttius ja soveltuvuus invakuljetuksiin, sujuva suomen kielen taito sekä voimassa oleva ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Nurmijärvi henkilötieliikenteen kuljetus Nurmijärvi kuljetus, logistiikka ja liikenne henkilötieliikenteen kuljetus .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Rapiditaxi Oy Y-tunnus 0654744-5 Toimiala Taksiliikenne Rinnakkaistoiminimet Vantaan Inva-auto

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Taksinkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Rapiditaxi Oy. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee Nurmijärvi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus