Duunitori suosittelee
Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Korsisaari-yhtiöt on henkilöliikenteen moni osaaja. Matkapalvelukeskuksemme (MPK) hoitaa vuosittain yli puoli miljoonaa matkatilausta. Tänään MPK:ssa hoidamme Helsingin sosiaaliviraston ryhmämatkoja, SAMPO-liikenteen ja Kivenkyydin kutsuja sekä koulukuljetuksia ja vammaismatkoja reitti- ja aikataulusuunnitteluineen.

Haemme osaavaan joukkoomme osa-aikaista palveluneuvojaa.

Tarjoamme haasteita työssä joka päivä, vastuuta osaamisen karttuessa, modernin työympäristön, mukavat työkaverit ja reilut esimiehet.

Edellytämme hakijalta kykyä hahmottaa kokonaisuuksia, hyvää paineensietokykyä ja palveluosaamista, kykyä neuvotella puhelimessa, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä englannin- ja ruotsinkielen taitoa.
Luemme eduksi myyntikokemuksen ja ajojärjestelyosaamisen sekä kokemuksen matkojen yhdistelystä ja matkareittiensuunnittelusta.

Web-osoite: http://www.korsisaari.fi Työnantaja: Rapiditaxi Oy Sijainti: Alhonniituntie 1, 01900 NURMIJÄRVI Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: Paikka täytetään mahdollisimman pian. Yhteystiedot: Marjut Kuosmanen, matkapalvelukeskuksen päällikkö, puh. 050 3872770, sähköposti: marjut.kuosmanen@korsisaari.fi Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 04.11.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Alhonniituntie 1, 01900 NURMIJÄRVI

Yritystiedot

Toiminimi Rapiditaxi Oy Y-tunnus 0654744-5 Toimiala Taksiliikenne Rinnakkaistoiminimet Vantaan Inva-auto

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

5 414 786 € 27 %

Liiketoiminnan tulos

991 769 € 33 %

Henkilöstö

70 10

Liikevoitto-%

18 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Palveluneuvoja, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Rapiditaxi Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Nurmijärvi , osoitteessa Alhonniituntie 1, 01900 NURMIJÄRVI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa