Duunitori suosittelee
Projektipäällikkö

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Talousassistentti

Bookers Group Oy

Helsinki

Aluejohtaja

Delta Auto Oy

Kuopio

Infratöiden Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Korsisaari-yhtiöt on henkilöliikenteen moni osaaja. Matkapalvelukeskuksemme (MPK) hoitaa vuosittain yli puoli miljoonaa matkatilausta. Tänään MPK:ssa hoidamme Helsingin sosiaaliviraston ryhmämatkoja, SAMPO-liikenteen ja Kivenkyydin kutsuja sekä koulukuljetuksia ja vammaismatkoja reitti- ja aikataulusuunnitteluineen. Haemme osaavaan joukkoomme osa-aikaista palveluneuvojaa. Tarjoamme haasteita työssä joka päivä, vastuuta osaamisen karttuessa, modernin työympäristön, mukavat työkaverit ja reilut esimiehet. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt Nurmijärvi hallinto, yleiset toimistotyöt Nurmijärvi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Rapiditaxi Oy Y-tunnus 0654744-5 Toimiala Taksiliikenne Rinnakkaistoiminimet Vantaan Inva-auto

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Palveluneuvoja, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Rapiditaxi Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Nurmijärvi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus