Duunitori suosittelee
Myyntiedustaja

Smartia Oy

Vantaa

Software Architect (Device Development team)

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Promoottori

Face2Face

Helsinki

Vakuutusalan ajanvaraaja

Bookers Finland Oy

00101 - Helsinki

Server Engineer

Callstats.io

Helsinki

Järjestelmäasiantuntija (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Ilmoitus jätetty 31.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme iloiseen joukkoomme hyvät ryhmätyöskentelytaidot omaavaa, reipasta kylmäkköä. Olet innovatiivinen etkä pelkää työskentelyä kiireessä. Työtehtäviisi kuuluu vitriinituotteiden valmistaminen, leipominen, lounassalaattien valmistaminen ja keittiön tilausten tekeminen. Sinulla on kaunis kädenjälki etkä pelkää kokeilla uusia tuotteita tai uusia tapoja. Kahvilamme sijaitsee hyvällä paikalla Sellon kauppakeskuksessa ja asiakasvirta on suuri. Lounasruokailijoita meillä käy ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Espoo ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Rami's Coffee Oy Y-tunnus 1962732-1 Toimiala Kahvila-ravintolat Rinnakkaistoiminimet Rami's Auto, Ravintola Retro Sello, Ravintola Retro Omena, Cafe Restaurant Piritta

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kylmäkkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 31.08.2016 ja sen on julkaissut RAMI' S COFFEE OY. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 16.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus