Duunitori suosittelee
Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Myyntipäällikkö / Account Manager, Digital Recruitment Marketing & Employer Branding

Duunitori

Hakaniemi (00530)

Myyjä / Kauneusneuvoja / Colosé edustus

Colosé maahantuonti Rising Sun Oy

24100 - Salo

Sales Manager

RecRight

00101 - Helsinki

Johdon assistentti

Suomen Punainen Risti

Helsinki

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Raksystems Insinööritoimisto Oy on vuonna 1989 perustettu rakennus- ja kiinteistöalan asiantuntijayritys. Toimimme aktiivisesti alan kehitystehtävissä kiinteistöjen ja kansallisomaisuutemme edunvalvojina. Haemme nyt asiakaspalvelu-tiimiimme osaavaa, vastuuntuntoista ja energistä myyntiassistenttia äitiysloman sijaisuuteen. Työtehtäviin kuuluu tilausten vastaanottoa puhelimitse ja sähköpostitse, chat-palvelumme käyttöä, asiakasrekisterin päivittämistä, puhelinvaihteen tuurausta, sekä muita yleisiä toimistotöitä. Oletko etsimämme henkilö? Ehdottomasti, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt Vantaa myyntialan tehtävät Vantaa hallinto, yleiset toimistotyöt myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Raksystems Insinööritoimisto Oy Y-tunnus 0905045-0 Toimiala Muu rakennustekninen palvelu Rinnakkaistoiminimet Raksystems Talotekniikka

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntiassistentti, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Raksystems Insinööritoimisto Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus