Duunitori suosittelee
Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Putkistoasiantuntija

Andritz Oy

Varkaus

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Business Consultant

Studentwork

Helsinki

Työpaikkakuvaus

HTJ on yksi johtavista rakennuttajatoimistoista Suomessa. Olemme rakennuttamista, työmaavalvontaa, energia- ja ympäristökonsultointia sekä monipuolisia projektinjohtopalveluja tuottava yritys. Meitä on jo lähes 100 rakennuttamisen asiantuntijaa. Lue lisää www.htj.fi

Haemme

LVIA-ASIANTUNTIJAA/-VALVOJAA

vahvistamaan palveluitamme Vantaalla.

Toimit kokemuksesi mukaan joko itsenäisesti tai osana projektitiimiä monipuolisissa rakennushankkeissa LVIA-asiantuntijana/-valvojana.

Odotamme sinulta soveltuvaa LVIA-alan koulutustaustaa (DI/insinööri) sekä laaja-alaista osaamista ja kiinnostusta asiantuntijatehtävissä toimimiseen. Voit olla joko kokenut alan asiantuntija (5-10 vuotta alan työkokemusta) tai vielä urasi alkuvaiheessa (vähintään kuitenkin noin 2 vuotta alan työkokemusta) oleva tuleva alan ammattilainen. Toimit pääosin pääkaupunkiseudulla.

Jos olet asiakaspalveluhenkinen tiimipelaaja, innostunut oppimaan uutta ja tartut mielelläsi uusiin haasteisiin, saatat olla etsimämme ammattilainen. HTJ:llä pääset osaksi rentoa ja mukavaa työyhteisöä, jossa panostetaan henkilöstön hyvinvointiin ja henkilökohtaisen kehittymisen mahdollisuuksiin. Uusi toimipisteemme sijaitsee Vantaalla Aviapoliksen kehittyvällä yritysalueella erinomaisten liikenneyhteyksien varrella.

Web-osoite: http://www.htj.fi Työnantaja: Rakennuttajatoimisto HTJ Oy Sijainti: Karhumäentie 3, 01530 VANTAA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Timo Heiskanen, puh. 050 414 4827 Hakemukset: http://www.htj.fi/ura Ilmoitus jätetty: 28.09.2016 Haku päättyy: 24.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Karhumäentie 3, 01530 VANTAA

Yritystiedot

Toiminimi Rakennuttajatoimisto HTJ Oy Y-tunnus 1514298-4

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, LVI-asiantuntija/-valvoja, on ilmoitettu mol -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut Rakennuttajatoimisto HTJ Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Riihimäki , osoitteessa Karhumäentie 3, 01530 VANTAA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa