Duunitori suosittelee
Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Tampereen tavarataloon

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Haemme vastaavaa työnjohtajaa Poriin

Adecco Finland

Finland

Haemme TYÖNJOHTAJAA Poriin

Adecco Finland

Finland

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Särmääjä asiakkaallemme ohutlevytuotantoon

Adecco Finland

Finland

Haemme rakennustyöntekijöitä Poriin

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 05.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tarvitsemme pääkaupunkiseudun alueelle itsenäiseen työskentelyyn kykenevän, kokeneen rakennusalan ammattilaisen. Omat työkalut, kamppeet, kortit ja auto pakollisia. Erinomainen suomenkielen taito ja laskupää oltava myös kondiksessa. Työtehtäviin kuuluu raksahommien lisäksi katselmukset, urakkalaskenta, tarjousten tekeminen, tiimin rekrytointi ja työnjohtotehtävät, eli käytännössä toimit yrittäjämäisesti palkan muodostuessa myös reilusta tulososasta. Oikealle tekijälle tiedossa siis toimitusjohtajasopimus. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Helsinki työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Helsinki puu- ja metallialan tehtävät Helsinki talonrakennus työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus puu- ja metallialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennusmestari, työnjohtaja, kirvesmies, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.08.2016 ja sen on julkaissut ReilaPRO Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus