Duunitori suosittelee
Vastaava mestari arvoasuntojen saneeraukseen

Johan Aarnio Oy / co Värväämö

Helsinki

Työnjohtaja / Vastaava Työnjohtaja

Jusmar Oy / co Värväämö

Helsinki

Rakennuttajavastaava asiakkaallemme Turkuun

Adecco Finland

Finland

Työnjohtaja / Nuorempi Työnjohtaja

Viherpojat Oy / co Värväämö

Espoo

Hitsaaja, Elematic Oy

Adecco Finland

Finland

Rakennusmiehiä, sementtimiehiä ja kirvesmiehiä

RTJ

Helsinki

Ilmoitus jätetty 05.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tarvitsemme pääkaupunkiseudun alueelle itsenäiseen työskentelyyn kykenevän, kokeneen rakennusalan ammattilaisen. Omat työkalut, kamppeet, kortit ja auto pakollisia. Erinomainen suomenkielen taito ja laskupää oltava myös kondiksessa. Työtehtäviin kuuluu raksahommien lisäksi katselmukset, urakkalaskenta, tarjousten tekeminen, tiimin rekrytointi ja työnjohtotehtävät, eli käytännössä toimit yrittäjämäisesti palkan muodostuessa myös reilusta tulososasta. Oikealle tekijälle tiedossa siis toimitusjohtajasopimus. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Helsinki työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Helsinki puu- ja metallialan tehtävät Helsinki talonrakennus työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus puu- ja metallialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennusmestari, työnjohtaja, kirvesmies, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.08.2016 ja sen on julkaissut ReilaPRO Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus