Duunitori suosittelee
Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Tampereen tavarataloon

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Haemme vastaavaa työnjohtajaa Poriin

Adecco Finland

Finland

Haemme TYÖNJOHTAJAA Poriin

Adecco Finland

Finland

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Electrical Diesel Engineer

Adecco Finland

Finland

Electrical Component Engineer

Adecco Finland

Finland

Työpaikkakuvaus

APP-WORKS Oy hakee rakennusmiestä aliurakoitsijaksi. Teemme pääosin kylpyhuone- sekä huoneistoremontteja, mutta myös pienemmät tai suuremmat rakennustyöt hoituu kauttamme. Teemme myös putki-ja sähkötyöt.

Laatu ja hinta. Kaksi asiaa jotka on vaikea tuoda lähelle toisiaan. Uudenlainen toimintatyylimme rakennusalalla mahdollistaa kuitenkin järkevän hintatason asiakaskunnalle ja laatu on asia johon keskitymme joka päivä, sitä ei voi koskaan olla liikaa.

Työnkuva on yksinkertainen: Yhteydenotto asiakkaaseen, arviokäynti, tarjouksen teko, urakan toteutus (kokonaan tai siltä osin kuin osaaminen riittää) ja lopuksi laskutus meille toteutuneesta työstä.

Me hoidamme markkinoinnin, laskutuksen asiakkaalle, materiaalien luoton, työkalujen varastoinnin, jopa työkalutkin. Myös työsuhdeauto mahdollinen koeajan jälkeen.

Haluamme siis tiimiimme tekijän, joka itsenäisesti tekee remonttitöitä ja laskuttaa meitä tehdystä työstä.

Tuntihinta/urakkahinta sopimuksen mukaan. Annamme käytännössä vapaat kädet hinnoittelulle mutta suuri töiden saamisen edellytys on kohtuullinen hinnoittelu.

Vaadimme näyttöä rakennusalan osaamisesta. Etusijalla ovat henkilöt, jotka taitavat kylpyhuoneremontin alusta loppuun (vesieristys ja putki/sähkötyöt hoituvat toki kauttamme) sekä hinnoittelevat työnsä kohtuudella.

Tarjoamme töitä niin paljon kuin mahdollista, kysynnän mukaan.

Voimme myös opastaa toiminimen tai osakeyhtiön perustamisessa ja muissa käytännön asioissa.

Jokainen hakemus otetaan huomioon. Hakemukset vain sähköpostilla." [email protected]

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Niittytie 5, 70700 KUOPIO

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennustyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut APP-Works. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kuopio , osoitteessa Niittytie 5, 70700 KUOPIO .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus