Duunitori suosittelee
Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Siltasuunnittelija (Kuopio tai Tampere)

Destia

Tampere

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme rakennusalan asiakasyrityksellemme reipasta RAKENNUSTYÖNTEKIJÄÄ Joensuun kantakaupungin alueella sijaitsevalle työmaalle. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja hyvällä työntekijällä on mahdollisuus työllistyä pidempiaikaseen työsuhteeseen. Toivomme, että hakijalla on voimassa oleva työturvakortti.

Web-osoite: http://www.juhta.fi Työnantaja: Juhta Oy Sijainti: 80100 JOENSUU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Martti Turunen 050 388 6631, martti.turunen@juhta.fi Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 80100 JOENSUU

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennustyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Juhta Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 80100 - Joensuu , osoitteessa 80100 JOENSUU .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa