Duunitori suosittelee
Tuotantopäällikkö

Elisa Appelsiini

00900 - Helsinki

Tuotantopäällikkö

Comforta

Pietarsaari

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Projekti-insinööri

Optiplan Oy

Helsinki

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Tietohallintopäällikkö

Oy Transmeri Ab co HRS Advisors

02600 - Espoo

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Töihin rakennustoimisto Lundelille Rakennustoimisto Lunden Oy hakee uudis- ja korjaushankkeisiinsa Turun, Uudenmaan ja Tampereen talousalueelle VASTAAVAA TYÖNJOHTAJAA , TYÖNJOHTAJAA, TYÖMAAINSINÖÖRIÄ, TALOTEKNIIKAN PROJEKTIJOHTAJAA Rakennustoimisto Lunden Oy on turkulainen vakavarainen perheyritys, jonka historia ulottuu 1970-luvulle. Yrityksen toimialana ovat vaativat uudis- ja korjausrakentamiskohteet. Yhtiön liikevaihto tulee tilikaudella 2016 olemaan n. 12 M€. Yrityksen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja johto- ja päällikkötason hallintotehtävät Turku johtajapositiot Turku teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Turku työnjohtajat Turku maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Turku työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Turku johto- ja päällikkötason hallintotehtävät johtajapositiot teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät työnjohtajat maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Rakennustoimisto Lundén Oy Y-tunnus 2505225-3 Toimiala Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminen

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työnjohtaja, työmaainsinööri, projektijohtaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Rakennustoimisto Lundén Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus