Duunitori suosittelee
Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Ohjelmistotestaaja

Elisa Appelsiini

Helsinki

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Ilmoitus jätetty 19.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetaan reipasta ja oma-aloitteista siivoojaa vaihtuviin ja mielenkiintoisiin kohteisiimme. Osa-aikatyö, tai kutsutaan tarvittaessa. Työ sisältää myös liiketila- ja kotisiivousta. Eduksi katsotaan siivousalan työkokemus ja työturvakortti. Työnantaja perehdyttää työhön....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Mikkeli siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Mikkeli kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Mikkeli .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Siivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.08.2016 ja sen on julkaissut Kotipalvelu CleanVarma. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 22.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 50100 - Mikkeli .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa