Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

Laerdal Medical Finland

Vantaa

Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Edellytämme talonrakennuksen käytännön kokemusta sekä perehtyneisyyttä kunnallishallintoon. Kelpoisuusvaatimuksena on MRA 4 § 3. momentin tai 108 §:n siirtymäsäädöksen mukainen pätevyys. Hyvä kirjallinen ja suullinen suomen- ja ruotsinkielen taito Lisäksi arvostamme kokemusta kunnallishallinnon esimiestehtävistä sekä hyviä organisointi- ja vuorovaikutustaitoja. Tehtävä edellyttää alaan liittyvää atk-osaamista. Valinnassa noudatetaan kolmen kuukauden koeaikaa. Ennen viran ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Vaasa määräaikainen Vaasa työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus määräaikainen Vaasa .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennustarkastajan sijaisuus, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Kristinestads stad - Kristiinankaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kristiinankaupunki .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus