Duunitori suosittelee
Kesäharjoittelija, Dokumentointi, Espoo

Caruna

Espoo

IT Recruiter Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

Tuotantopäällikkö

Elisa Appelsiini

00900 - Helsinki

Haemme kokenutta Työpäällikköä asiakkaallemme

Värväämö

Helsinki

Software Test Engineer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Summer Trainees

Comptel

Helsinki

Ilmoitus jätetty 15.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme hyvällä osaamisella/motivaatiolla varustettuja loppu/rakennussiivoojia! Edellytämme voimassa olevaa työturvakorttia sekä aikaisempaa kokemusta loppusiivouksista/rakennussiivouksesta. Tarjoamme erittäin motivoivan työympäristön sekä mahdollisuuden kehittyä monipuolisemmaksi alan osaajaksi. Hakemukset: Katso myös: http://www.puhtaudenhallinta.fi...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Tampere siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Tampere kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennussiivooja/Loppusiivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 15.09.2016 ja sen on julkaissut H&H puhtaudenhallinta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33100 - Tampere .

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus