Duunitori suosittelee
Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Ohjelmistotestaaja

Elisa Appelsiini

Helsinki

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Henkilöstöpalvelu Akseli on yli 20 vuotta rakennusalan aliurakointia pohjalaisella luotettavuudella tehneen Rakennusliike H. Vainio Oy:n aputoiminimi. Asiakasyrityksiimme ovat kuuluneet Suomen johtavat rakennusliikkeet. Työntekijänämme Sinulla on mahdollisuus työllistyä rakennusliikkeen urakoihin tai asiakasyrityksiemme kohteisiin.
Haemme PIAN alkaviin työsuhteisiin pääkaupunkiseudulle asiakkaan pyynnöstä suomea puhuvia työmaasiivoojia. Edellytämme valittavilta henkilöiltä kokemuksen ja työturvallisuuskortin lisäksi, oma-aloitteisuutta, reipasta ja ulospäin suuntautunutta asennetta. Ehdottoman tärkeätä on, että tulet asiakkaiden ja työkaverien kanssa toimeen suomen kielellä.
Tarjoamme Sinulle kilpailukykyisen palkan ja hyvän ilmapiirin lisäksi mahdollisuuden myös urakkakohteisiin emoyhtiössämme. Olemme Tilaajavastuu.fi Luotettava Kumppani -järjestelmässä mukana.
Toivomme, että lähestyt meitä sähköpostilla, jossa kerrot itsestäsi, työnantajahistoriasi - mitä olet yrityksessä pääasiassa tehnyt ja halutessasi suosittelijan aiemmasta työsuhteestasi. Odotamme hakemustasi 31.10.2016 mennessä alla olevaan osoitteeseen.

Työnantaja: Henkilöstöpalvelu Akseli Sijainti: 00100 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: heti tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: henkilöstöpäällikkö Mika Halinen e-mail: mika.halinen@kuntoon.fi gsm: 050 3232 500 (klo 12-14) Ilmoitus jätetty: 16.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00100 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennussiivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 16.10.2016 ja sen on julkaissut Henkilöstöpalvelu Akseli. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki , osoitteessa 00100 HELSINKI .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa