Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme asiakasyrityksellemme reippaita ja fyysiseen työhön kykeneviä rakennussiivoojia. Aikaisempi kokemus rakennustyömaiden siivouksesta katsotaan hakijalle eduksi, mutta tärkeintä on kuitenkin reipas asenne ja hyvä motivaatio työntekoa kohtaan. Hakijoilta odotamme: - Mielellään aikaisempaa kokemusta rakennussiivous- tai siivoustehtävistä - Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia - Oma-aloitteisuutta - Joustavuutta ja huolellisuutta - Tiimityöskentelytaitoja Mikäli kiinnostuit tehtävästä, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Rovaniemi siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Rovaniemi kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Banssi Rinnakkaistoiminimet Banssi henkilöstövuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennussiivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Banssi lappi Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Rovaniemi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 236 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus