Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme asiakasyrityksellemme Kuopion alueelle ikkunapesutaitoista rakennussiivoojia rakennus- ja loppusiivoukseen. Arvostamme aiempaa kokemusta esimerkiksi rakennustyömailta saneeraus- ja purkukohteista sekä kokemusta nostimen käytöstä ja sen kanssa työskentelystä. Sinulla on voimassaolevan työturvallisuuskortin lisäksi reipasta asennetta etkä ylenkatso erilaisia kohteita tai työtehtäviä. Lisätietoja tehtävästä: Ville Auvinen, [email protected]..

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Kuopio siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Kuopio kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennussiivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Osuma Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee Kuopio .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus