Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Ohjelmistoammattilainen (Front-end)

Patria

Tampere

Ohjelmistosuunnittelija, Microsoft

Elisa Appelsiini

Helsinki

Terveystoimittaja

Bonnier Business Forum Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme asiakasyrityksellemme Kuopion alueelle ikkunapesutaitoista rakennussiivoojia rakennus- ja loppusiivoukseen. Arvostamme aiempaa kokemusta esimerkiksi rakennustyömailta saneeraus- ja purkukohteista sekä kokemusta nostimen käytöstä ja sen kanssa työskentelystä. Sinulla on voimassaolevan työturvallisuuskortin lisäksi reipasta asennetta etkä ylenkatso erilaisia kohteita tai työtehtäviä. Lisätietoja tehtävästä: Ville Auvinen, ville.auvinen@ohp.fi...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Kuopio siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Kuopio kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Kuopio .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennussiivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Osuma Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 70100 - Kuopio .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus