Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme RAKENNUSSIIVOOJAA Joensuun kohteisiin. Toivomme hakijalta aiempaa kokemusta rakennussiivouksesta. Muu siivouskokemus ja alan koulutus katsotaan eduksi. Työtehtävinä ovat rakennusten ylläpito- ja loppusiivoukset. Nohevalle tekijälle on tarjolla myös muita siivouskohteita mm. toimistosiivousta. Työtunnit vaihtelevat kohteiden määrän ja hakijan työtaitojen mukaan. Otamme hakijan toiveet huomioon työvuorojen suhteen. Työtehtävä edellyttää työturvakorttia sekä hyvää ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Joensuu siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Joensuu kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennussiivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Juhta Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee Joensuu .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus