Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Etsimme ammattitaitoisia rakennussaneeraajia asiakasyrityksellemme. Työntekijältä edellytetään yleistä kirvesmiehen ammattitaitoa, monipuolisuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Työ on jatkuvaa ja työt tehdään pääosin sisätiloissa. Ammattikorteista sinulta löytyy työturvallisuuskortti, tulityökortti ja vesieristyskortti. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö ota reippaasti yhteyttä ja sovi haastattelu.

Linkki hakemukseen: http://proworks.fi/hakulomake/

Työnantaja: Proworks Palvelut Oy Sijainti: 00100 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti sopivien työntekijöiden löydyttyä Yhteystiedot: LAURILA JUKKA PETTERI, Puh: 0504016979, jukka.laurila@proworks.fi Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00100 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennussaneeraaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Proworks Palvelut Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki , osoitteessa 00100 HELSINKI .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa