Duunitori suosittelee
Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Tampereen tavarataloon

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Haemme vastaavaa työnjohtajaa Poriin

Adecco Finland

Finland

Haemme TYÖNJOHTAJAA Poriin

Adecco Finland

Finland

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Särmääjä asiakkaallemme ohutlevytuotantoon

Adecco Finland

Finland

Electrical Diesel Engineer

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 06.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme tiimiimme lisää kattopeltiseppiä. Aikaisempi työkokemus välttämätön. Työkohteet pääsääntöisesti Pirkanmaan alueella. Talon puolesta työkalut, työvaatteet ja työautot. Maksamme reilua palkkaa ja lisäksi ruokarahan. Tutustu yritykseemme lisää poyhonen.fi ja facebook.com/pslpoyhonen. Ota nopeasi yhteyttä, syksyn kiireet ovat jo käynnissä!...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Pirkkala puu- ja metallialan tehtävät Pirkkala muut käsityöalan tehtävät Pirkkala talonrakennus puu- ja metallialan tehtävät muut käsityöalan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennuspeltiseppä, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.09.2016 ja sen on julkaissut Peltisepänliike V.Pöyhönen Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 03.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pirkkala .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus