Duunitori suosittelee
Vastaava mestari arvoasuntojen saneeraukseen

Johan Aarnio Oy / co Värväämö

Helsinki

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kaikki sisälle liittyvät pintatyöt uudis- ja remonttikohteissa, poislukien laatoitustyöt. Katsomme eduksi kaikki rakentamiseen liittyvät taidot. Työt Tampere-hml-vantaa akselilla Hakijalta vaaditaan: - oma auto - työturvallisuuskortti - työkokemus - taito ruiskurappaukseen...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Hämeenlinna rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Hämeenlinna talonrakennus rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Rakennuspalvelu T. Pettersson Oy Y-tunnus 2451657-0 Toimiala Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminen

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennusmaalari, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Rakennuspalvelu T. Pettersson Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee Hämeenlinna . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus