Duunitori suosittelee
CTO Chief Technology Officer / Teknologiajohtaja

Woima Corporation

Vaasa

Työnjohtaja / Vastaava Työnjohtaja

Jusmar Oy / co Värväämö

Helsinki

Rakennuttajavastaava asiakkaallemme Turkuun

Adecco Finland

Finland

Työnjohtaja / Nuorempi Työnjohtaja

Viherpojat Oy / co Värväämö

Espoo

IT-osastonjohtaja

Kuntarahoitus

Helsinki

Puupuolen työnjohtaja Turkuun

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Jopera Oy rakentaa asuntoja omakoti-, paritalo- ja rivitaloihin. Haemme kohteidemme sisustus- ja luovutusvaiheen töihin soveltuvaa hyvän asiakaspalvelutaidon omavaa ammattilaista työnjohtajaksi. Tehtävänasi on junailla asunnot työmailla valmiiksi ja tehdä mm. tilauksia sekä aikataulutusta. Sinulla olisi hyvä olla sisustuspuolen työt hallinnassa. Esim. monipuolinen sisäremonttipuolen kokemus olisi hyvä....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja työnjohtajat Vantaa maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Vantaa johtajapositiot Vantaa työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Vantaa työnjohtajat maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät johtajapositiot työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Rakennuspalvelu Jopera Oy Y-tunnus 1067175-6 Toimiala Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminen Rinnakkaistoiminimet Jopera

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työnjohtaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Rakennuspalvelu Jopera Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 01670 - Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus