Duunitori suosittelee
Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Tampereen tavarataloon

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Haemme vastaavaa työnjohtajaa Poriin

Adecco Finland

Finland

Haemme TYÖNJOHTAJAA Poriin

Adecco Finland

Finland

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Electrical Diesel Engineer

Adecco Finland

Finland

Electrical Component Engineer

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Jopera Oy rakentaa asuntoja omakoti-, paritalo- ja rivitaloihin. Haemme kohteidemme sisustus- ja luovutusvaiheen töihin soveltuvaa hyvän asiakaspalvelutaidon omavaa ammattilaista työnjohtajaksi. Tehtävänasi on junailla asunnot työmailla valmiiksi ja tehdä mm. tilauksia sekä aikataulutusta. Sinulla olisi hyvä olla sisustuspuolen työt hallinnassa. Esim. monipuolinen sisäremonttipuolen kokemus olisi hyvä....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja työnjohtajat Vantaa maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Vantaa johtajapositiot Vantaa työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Vantaa työnjohtajat maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät johtajapositiot työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Rakennuspalvelu Jopera Oy Y-tunnus 1067175-6 Toimiala Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminen Rinnakkaistoiminimet Jopera

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työnjohtaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Rakennuspalvelu Jopera Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus