Duunitori suosittelee
Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Työpaikkakuvaus

WorkPower on luotettava, yli 10 vuotta toiminut henkilöstöpalvelualan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 800 henkilöä, liity energiseen joukkoomme!

Etsimme asiakasyrityksellemme KOKKOLAAN rakennusmiehiä, jotka kykenevät monipuolisiin rakennustöihin ja haluavat oppia uutta työssään. Toivomme että olet motivoitunut ja oma-aloitteinen, sekä ahkera.

Aikaisempi kokemus monipuolisista rakennustöistä on välttämätön. Työ vaatii luotettavuutta, hyvää fyysistä kuntoa ja reipasta, työhön tarttuvaa asennetta.

Auton käyttömahdollisuus on eduksi.
Työ edellyttää 18 vuoden ikää ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.

Hakemuksen pääset täyttämään osoitteessa:
https://rekrytointi.workpower.fi/rekrytointi/workpower/?action=tyopaikat&id=2307

Web-osoite: http://www.workpower.fi Työnantaja: WorkPower Oy, Jyväskylä Sijainti: 67100 KOKKOLA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan, pian Yhteystiedot: Lisätietoja: jouni.juvonen@workpower.fi tai linda.polkki@workpower.fi Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 67100 KOKKOLA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennusmies, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut WorkPower Oy, Jyväskylä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 67100 - Kokkola , osoitteessa 67100 KOKKOLA .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa