Duunitori suosittelee
Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Siltasuunnittelija (Kuopio tai Tampere)

Destia

Tampere

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Työpaikkakuvaus

"Ajelehditko vailla työtä? Tartu työelämän pelastusrenkaaseen ja tule meille töihin!

Aalto Henkilöstöpalvelut on voimakkaasti kasvava henkilöstötalo. Yhtiömme on HPL:n Auktorisoitu jäsen ja meidät on valittu Menestyjäyritykseksi vuonna 2015. Olemme Työelämän Pelastusrengas työnhakijoille ja työnantajille.

Etsimme Tieturvakortin omaavia rakennusmiehiä Pk-seudulle. Edellytämme vähintään yhden vuoden työkokemusta infrarakentamisesta sekä työturvallisuuskorttia. Työt alkavat heti oikean henkilön löydyttyä, joten olethan nopea!

Hakijoilta edellytämme:

- Soveltuva työkokemus ja tieturvakortti

- Voimassa oleva työturvallisuuskortti

- Ahkera asenne työntekoon!

Tarjoamme kilpailykykyisen palkkauksen lisäksi loistavan työympäristön ja ainutkertaisen mahdollisuuden vaikuttaa oman työn sisältöön.

Kiinnostuitko? Muistathan liittää hakemukseesi mukaan CV, palkkatoive sekä mahdollinen työn aloitusajankohta. Aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelut jo ennen hakuajan umpeutumista.

Löydät meidät myös Facebookista:
www.facebook.com/aaltovoima

Web-osoite: http://www.aaltovoima.fi Työnantaja: Aalto Henkilöstöpalvelut / Aaltovoima Sijainti: Metsänneidonkuja 10, 02130 ESPOO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sop. mukaan Yhteystiedot: hr@aaltovoima.fi Hakemukset: http://aaltovoima.likeit.fi/apply/10248281 Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 30.11.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Metsänneidonkuja 10, 02130 ESPOO

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennusmies, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Aalto Henkilöstöpalvelut / Aaltovoima. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Metsänneidonkuja 10, 02130 ESPOO .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa