Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Idean DEVacademy

Idean

Helsinki

Ohjelmistoarkkitehti, Microsoft

Elisa Appelsiini

Viestintä- ja digiasiantuntija

Lantmännen Unibake / co MPS

Helsinki

Ilmoitus jätetty 16.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme vakavaraiselle rakennusliikkeelle RAKENNUSMESTAREITA HELSINGIN SEUDULLE. Edellytämme alan koulutusta, työkokemus katsotaan eduksi. Autamme käytännön järjestelyissä, ja tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen sekä ilmaisen asunnon työsuhteen alussa. Tarvittaessa tarjoamme auton työmaan ja asunnon välisiin matkoihin. Lisätietoja: Marko Pihlajamäki / Job Services Finland Oy puh: 0504544140 www.jobservices.fi...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Helsinki työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Helsinki talonrakennus työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Helsinki .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennusmestareita, on ilmoitettu Uranus.fi -palvelussa 16.10.2016 ja sen on julkaissut Job Services Oy / asiakasyritys. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00002 - Helsinki .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa