Duunitori suosittelee
Vastaava mestari arvoasuntojen saneeraukseen

Johan Aarnio Oy / co Värväämö

Helsinki

Työnjohtaja / Vastaava Työnjohtaja

Jusmar Oy / co Värväämö

Helsinki

Rakennuttajavastaava asiakkaallemme Turkuun

Adecco Finland

Finland

Työnjohtaja / Nuorempi Työnjohtaja

Viherpojat Oy / co Värväämö

Espoo

Työmaainsinööri

Rakennus Oy Antti J. Ahola co Solidea

05800 - Hyvinkää

Ilmoitus jätetty 16.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme vakavaraiselle rakennusliikkeelle RAKENNUSMESTAREITA HELSINGIN SEUDULLE. Edellytämme alan koulutusta, työkokemus katsotaan eduksi. Autamme käytännön järjestelyissä, ja tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen sekä ilmaisen asunnon työsuhteen alussa. Tarvittaessa tarjoamme auton työmaan ja asunnon välisiin matkoihin. Lisätietoja: Marko Pihlajamäki / Job Services Finland Oy puh: 0504544140 www.jobservices.fi...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Helsinki työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Helsinki talonrakennus työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennusmestareita, on ilmoitettu Uranus.fi -palvelussa 16.10.2016 ja sen on julkaissut Job Services Oy / asiakasyritys. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.11.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus