Duunitori suosittelee
Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Kokki

Sokotel Oy

Työpaikkakuvaus

Rakennuskone Soramo hakee timanttiporaus- ja -sahaustehtäviin ahkeraa ja oma-aloitteista työntekijää osa-aikaiseen työhön Lahden, Hämeenlinnan, Riihimäen ja Kouvolan alueelle. Joustavat työajat.

Valittavalta henkilöltä toivomme vähintään henkilöauton ajokorttia. Vanhempi työkaveri kouluttaa tehtävään. Toivotaan oma-aloitteisuutta ja työkokemusta.

Asunto järjestyy tarvittaessa.

Yhteydenotot ja hakemukset ainoastaan sähköpostitse.

Yrityksestä saat lisää tietoa kotisivuiltamme www.rakennuskonesoramo.fi.

Työnantaja: Rakennuskone Soramo Oy Sijainti: 45100 KOUVOLA Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Hakemukset rakennuskone.soramo@kolumbus.fi Hakemukset: rakennuskone.soramo@kolumbus.fi Ilmoitus jätetty: 07.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 45100 KOUVOLA

Yritystiedot

Toiminimi rakennuskone soramo Y-tunnus 0308077-1

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Betonileikkaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Rakennuskone Soramo Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 45100 - Kouvola , osoitteessa 45100 KOUVOLA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa