Duunitori suosittelee
Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Olemme rakennusalan yritys, joka tekee palokatkosuunnitelmia ja asennustöitä rakennustyömaille. Liikevaihtomme on n. 1 miljoona euroa vuodessa ja yritys kasvaa vuosi vuodelta. Käytämme omia työntekijöitä ja alihankkijoita työmaillamme. Suunnittelemme ja piirrämme palokatkosuunnitelmat ja tätä työtä varten tarvitsemme lisäapua. Kyseessä olisi etätyö, jossa tukisit yritystä suunnitelmien teossa sekä mahdollisesti kävisit niitä esittelemässä/hyväksyttämässä rakennusvalvonnoissa. Työnkuvaa voidaan laajentaa hakijan osaamisen mukaiseksi. Työmaita meillä on ympäri Suomea. Etuina, jos omaat oman tietokoneen jossa cad-ohjelma, kokemusta rakennuspiirtämisestä ja -suunnittelusta sekä paloturvallisuusosaamista. Tarvittaessa koulutetaan. Lisää hakemukseesi palkkatoive.

Web-osoite: http://www.firepropalokatko.fi Työnantaja: FirePro Palokatko Oy Sijainti: Työ useassa osoitteessa tai etätyö Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan nopeastikin Yhteystiedot: Nina Järveläinen, nina.jarvelainen@firepropalokatko.fi Hakemukset: nina.jarvelainen@firepropalokatko.fi Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 24.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Työ useassa osoitteessa tai etätyö

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennusinsinööri, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut FirePro Palokatko Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee osoitteessa Työ useassa osoitteessa tai etätyö .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa