Duunitori suosittelee
Raskaankaluston hydrauliikka- ja sähköasentaja

Adecco Finland

Finland

Electrical Diesel Engineer

Adecco Finland

Finland

Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Vastaava mestari arvoasuntojen saneeraukseen

Johan Aarnio Oy / co Värväämö

Helsinki

Työnjohtaja / Vastaava Työnjohtaja

Jusmar Oy / co Värväämö

Helsinki

Rakennuttajavastaava asiakkaallemme Turkuun

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Rakennesuunnittelija DI tai RI Insinööritoimisto Laaturakenne Oy on talonrakennuksen rakenne- ja elementtisuunnittelutoimisto. Suunnittelemme myös esijännitettyjä betonirakenteita, olemme mukana tuotekehityshankkeissa ja toimimme laaja-alaisesti erilaisissa asiantuntijatehtävissä. Käytämme nykyaikaisia lujuuslaskentaohjelmistoja ja kehitämme niitä itsekin. Laskentaosaamisemme on alamme huipputasoa! 2D suunnitelmat laaditaan Cad ohjelmistoilla ja 3D mallinnus hoidetaan Tekla Structures ohjelmalla. Toimistomme sijaitsee Kuopion ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja rakennusala Kuopio työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Kuopio rakennussuunnittelu Kuopio rakennusala työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus rakennussuunnittelu .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennusinsinööri, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Insiööritoimisto Laaturakenne Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee Kuopio .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus