Duunitori suosittelee
Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

LVI-myynnin osaaja

LVI-Dahl Oy

Lappeenranta

Työpaikkakuvaus

Rakennesuunnittelija DI tai RI

Insinööritoimisto Laaturakenne Oy on talonrakennuksen rakenne- ja elementtisuunnittelutoimisto. Suunnittelemme myös esijännitettyjä betonirakenteita, olemme mukana tuotekehityshankkeissa ja toimimme laaja-alaisesti erilaisissa asiantuntijatehtävissä.

Käytämme nykyaikaisia lujuuslaskentaohjelmistoja ja kehitämme niitä itsekin. Laskentaosaamisemme on alamme huipputasoa! 2D suunnitelmat laaditaan Cad ohjelmistoilla ja 3D mallinnus hoidetaan Tekla Structures ohjelmalla.

Toimistomme sijaitsee Kuopion keskustassa keskeisellä paikalla.

Odotamme sinulta:

- innostusta ja paloa uuden oppimiseen
- kykyä määrätietoiseen ja täsmälliseen työskentelyyn
- lujuuslaskentaosaamista tai valmiutta oppia lujuuslaskentaa
- Teklan Structures ja AutoCad osaamista

Työkokemusta omaavat ovat etusijalla, mutta myös juuri valmistunut on tervetullut.

Mikäli olet alamme huippuosaaja tai sellaiseksi matkalla olevaa eteenpäin pyrkivä suunnittelija, älä epäröi, ole rohkeasti yhteydessä! Soita, laita hakemuksesi tai tule käymään!

Lisätietoja: Ari Korhonen p. (040) 531 6115

Vapaamuotoiset hakemukset 24.10.2016 mennessä: ari.korhonen@laaturakenne.com tai Inststo Laaturakenne Oy, Kuninkaankatu 22 B, 70100 Kuopio

Web-osoite: http://www.laaturakenne.com Työnantaja: Insiööritoimisto Laaturakenne Oy Sijainti: Kuninkaankatu 22B, 70100 KUOPIO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.12.2016, tai sopimuksen mukaan talvella 2016-2017 Yhteystiedot: KORHONEN ARI JOHANNES, Puh: 0405316115, ari.korhonen@laaturakenne.com Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 24.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kuninkaankatu 22B, 70100 KUOPIO

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennusinsinööri, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Insiööritoimisto Laaturakenne Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kuopio , osoitteessa Kuninkaankatu 22B, 70100 KUOPIO .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa