Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Digital Marketing & Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

KEY ACCOUNT MANAGER, NORTHERN EUROPE

Academic Work

Espoo

Elämyksentuottaja

Pizzarium / Royal Ravintolat

Helsinki

Ilmoitus jätetty 29.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Asiakkaamme on vuonna 1989 perustettu rakennus- ja kiinteistöalan asiantuntijayritys, joka on Suomen suurin kuntotarkastusyhtiö. He ovat tehneet yli 90 000 kuntotarkastusta ja -tutkimusta. Etsimme heille nyt vakituiseen työsuhteeseen sisäilmatutkijaa. Toivomme hakijalta kokemusta ja tietämystä sisäilma- ja rakenneteknisistä tutkimuksista sekä edellytämme alan tutkintoa (esim. RI tai DI). Monipuolisiin työtehtäviisi tulee kuulumaan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja rakennusala Munkkiniemi() rakennusala Helsinki rakennusala Helsinki rakennusala Munkkivuori() rakennusala Helsinki työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Munkkiniemi() työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Helsinki työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Helsinki työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Munkkivuori() työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Helsinki rakennussuunnittelu Munkkiniemi() rakennussuunnittelu Helsinki rakennussuunnittelu Helsinki rakennussuunnittelu Munkkivuori() rakennussuunnittelu Helsinki rakennusala työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus rakennussuunnittelu Munkkiniemi() Helsinki Helsinki Munkkivuori() Helsinki .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennusinsinööri, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Amiko Vantaa Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Munkkivuori (00350) .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa