Duunitori suosittelee
Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Siltasuunnittelija (Kuopio tai Tampere)

Destia

Tampere

Ilmoitus jätetty 09.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Olemme kasvava monialayritys ja etsimme joukkoomme työtä pelkäämätöntä Hankinta- ja projektinhallintainsinööriä. Tehtäviisi kuuluu mm. Tarjouslaskenta, projektiaikataulutus, työmaasuunnittelu, laadunvalvonta, sekä projektin valvonta ja seuranta. Sijaitsemme Helsingin Pitäjänmäessä, mutta tehtävä ei välttämättä vaadi paikkakunnalle muuttoa, sillä hallitsemme sujuvasti erilaiset digitaaliset työskentelytavat. Toivomme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, kuten rakennus insinööri tai diplomi-insinööri. Odotamme sinulta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja rakennusala Helsinki rakennusala Munkkivuori() työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Helsinki työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Munkkivuori() rakennussuunnittelu Helsinki rakennussuunnittelu Munkkivuori() rakennusala työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus rakennussuunnittelu Helsinki Munkkivuori() .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennusinsinööri, on ilmoitettu mol -palvelussa 09.09.2016 ja sen on julkaissut Codepoli Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa