Duunitori suosittelee
Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Digital Marketing & Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Talousassistentti

Bookers Group Oy

Helsinki

Junior SEO, hakukoneptimoija

Fonecta

Turku

Ilmoitus jätetty 09.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Olemme kasvava monialayritys ja etsimme joukkoomme työtä pelkäämätöntä Hankinta- ja projektinhallintainsinööriä. Tehtäviisi kuuluu mm. Tarjouslaskenta, projektiaikataulutus, työmaasuunnittelu, laadunvalvonta, sekä projektin valvonta ja seuranta. Sijaitsemme Helsingin Pitäjänmäessä, mutta tehtävä ei välttämättä vaadi paikkakunnalle muuttoa, sillä hallitsemme sujuvasti erilaiset digitaaliset työskentelytavat. Toivomme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, kuten rakennus insinööri tai diplomi-insinööri. Odotamme sinulta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja rakennusala Helsinki rakennusala Munkkivuori() työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Helsinki työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Munkkivuori() rakennussuunnittelu Helsinki rakennussuunnittelu Munkkivuori() rakennusala työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus rakennussuunnittelu Helsinki Munkkivuori() .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennusinsinööri, on ilmoitettu mol -palvelussa 09.09.2016 ja sen on julkaissut Codepoli Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa