Duunitori suosittelee
Vastaava mestari arvoasuntojen saneeraukseen

Johan Aarnio Oy / co Värväämö

Helsinki

Työnjohtaja / Vastaava Työnjohtaja

Jusmar Oy / co Värväämö

Helsinki

Rakennuttajavastaava asiakkaallemme Turkuun

Adecco Finland

Finland

Työnjohtaja / Nuorempi Työnjohtaja

Viherpojat Oy / co Värväämö

Espoo

Puupuolen työnjohtaja Turkuun

Adecco Finland

Finland

Työmaainsinööri

Rakennus Oy Antti J. Ahola co Solidea

05800 - Hyvinkää

Ilmoitus jätetty 09.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Olemme kasvava monialayritys ja etsimme joukkoomme työtä pelkäämätöntä Hankinta- ja projektinhallintainsinööriä. Tehtäviisi kuuluu mm. Tarjouslaskenta, projektiaikataulutus, työmaasuunnittelu, laadunvalvonta, sekä projektin valvonta ja seuranta. Sijaitsemme Helsingin Pitäjänmäessä, mutta tehtävä ei välttämättä vaadi paikkakunnalle muuttoa, sillä hallitsemme sujuvasti erilaiset digitaaliset työskentelytavat. Toivomme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, kuten rakennus insinööri tai diplomi-insinööri. Odotamme sinulta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja rakennusala Helsinki rakennusala Munkkivuori() työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Helsinki työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Munkkivuori() rakennussuunnittelu Helsinki rakennussuunnittelu Munkkivuori() rakennusala työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus rakennussuunnittelu .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennusinsinööri, on ilmoitettu mol -palvelussa 09.09.2016 ja sen on julkaissut Codepoli Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus