Duunitori suosittelee
Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Haemme kokenutta Työpäällikköä asiakkaallemme

Värväämö

Helsinki

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

02270 - Espoo

Vuoroesimies

Oy HYY-Yhtiöt Ab

00101 - Helsinki

Tuotantopäällikkö

Meira Oy co HRS Advisors

00510 - Helsinki

Vuoromestari

Oy HYY-Yhtiöt Ab

00100 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 09.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Olemme kasvava monialayritys ja etsimme joukkoomme työtä pelkäämätöntä Hankinta- ja projektinhallintainsinööriä. Tehtäviisi kuuluu mm. Tarjouslaskenta, projektiaikataulutus, työmaasuunnittelu, laadunvalvonta, sekä projektin valvonta ja seuranta. Sijaitsemme Helsingin Pitäjänmäessä, mutta tehtävä ei välttämättä vaadi paikkakunnalle muuttoa, sillä hallitsemme sujuvasti erilaiset digitaaliset työskentelytavat. Toivomme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, kuten rakennus insinööri tai diplomi-insinööri. Odotamme sinulta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja rakennusala Helsinki rakennusala Munkkivuori() työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Helsinki työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Munkkivuori() rakennussuunnittelu Helsinki rakennussuunnittelu Munkkivuori() rakennusala työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus rakennussuunnittelu .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennusinsinööri, on ilmoitettu mol -palvelussa 09.09.2016 ja sen on julkaissut Codepoli Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus