Duunitori suosittelee
Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Elämyksentuottaja

Pizzarium / Royal Ravintolat

Helsinki

Keittiöpäällikkö Bar Loosisteriin

CMB Ravintolat

Helsinki

Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

Ilmoitus jätetty 12.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

The U.S. Mission in Helsinki is seeking eligible and qualified applicants for the position of Building Engineer. BASIC FUNCTION OF POSITION Under the supervision of the Facility Manager, the Building Engineer serves as an expert in planning, organizing and maintaining large and complex mechanical and electrical systems and equipment. Is ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja rakennusala Helsinki työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Helsinki rakennussuunnittelu Helsinki rakennusala työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus rakennussuunnittelu Helsinki .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennusinsinööri/ Building Engineer, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.09.2016 ja sen on julkaissut Yhdysvaltain suurlähetystö. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa