Duunitori suosittelee
Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Haemme kokenutta Työpäällikköä asiakkaallemme

Värväämö

Helsinki

Rekrytoija

Värväämö

Tampere

Vuoroesimies

Oy HYY-Yhtiöt Ab

00101 - Helsinki

Software Architect (Device Development team)

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

01510 - Vantaa

Ilmoitus jätetty 12.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

The U.S. Mission in Helsinki is seeking eligible and qualified applicants for the position of Building Engineer. BASIC FUNCTION OF POSITION Under the supervision of the Facility Manager, the Building Engineer serves as an expert in planning, organizing and maintaining large and complex mechanical and electrical systems and equipment. Is ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja rakennusala Helsinki työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Helsinki rakennussuunnittelu Helsinki rakennusala työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus rakennussuunnittelu .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennusinsinööri/ Building Engineer, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.09.2016 ja sen on julkaissut Yhdysvaltain suurlähetystö. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus