Duunitori suosittelee
Myyntineuvottelija (2), Helsinki

Valio

Helsinki

Ilmoitusmyyjä

Printmix Oy

Helsinki

Junior Account Manager

Fonecta

Helsinki

Account / Key Account Manager

Fonecta

Helsinki

Kuorma-automyyjä Veholle Seinäjoelle

Adecco Finland

Finland

Onko sinusta tulevaisuuden automyyjäksi? Hae mukaan Bilian trainee-ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Rakennushelasto Oy on Seinäjoella toimiva rakennushelojen sekä rakennusmateriaalien tukkuliike. Etsimme kuuden hengen työyhteisöömme teknisen koulutuksen omaavaa asiantuntijaa tukemaan ulko- ja sisäverhoustuotteidemme markkinointia. Tehtävä keskittyy alkuvaiheessa tekniseen dokumentointiin sekä suunnittelijakontakteihin. Myös valmistumassa olevat sekä lopputyötään suunnittelevat teknisen alan opiskelijat otetaan valinnassa huomioon. Työtehtäviä voidaan suunnitella siten, että opiskelu onnistuu työn ohella. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Seinäjoki myyntialan tehtävät Seinäjoki myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Rakennushelasto Oy Y-tunnus 2197931-8 Toimiala Työkalu- ja tarviketukkukauppa

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tekninen myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Rakennushelasto Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 14.11.2016. Työpaikka sijaitsee Seinäjoki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus