Duunitori suosittelee
Sales Manager

MobileCV Oy

00101 - Helsinki

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

HP Field Sales Representative

Harva Marketing Oy

Helsinki

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Myyjä, Sanoma, Vantaa

Rainmaker

01300 - Vantaa

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Rakennushelasto Oy on Seinäjoella toimiva rakennushelojen sekä rakennusmateriaalien tukkuliike. Etsimme kuuden hengen työyhteisöömme teknisen koulutuksen omaavaa asiantuntijaa tukemaan ulko- ja sisäverhoustuotteidemme markkinointia. Tehtävä keskittyy alkuvaiheessa tekniseen dokumentointiin sekä suunnittelijakontakteihin. Myös valmistumassa olevat sekä lopputyötään suunnittelevat teknisen alan opiskelijat otetaan valinnassa huomioon. Työtehtäviä voidaan suunnitella siten, että opiskelu onnistuu työn ohella. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Seinäjoki myyntialan tehtävät Seinäjoki myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Rakennushelasto Oy Y-tunnus 2197931-8 Toimiala Työkalu- ja tarviketukkukauppa

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tekninen myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Rakennushelasto Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 14.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Seinäjoki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus