Duunitori suosittelee
Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Mobiililaitehuoltaja

Mobylife Helsinki Oy / co Eilakaisla

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Kiinnostaako monipuolinen työ ja näköalapaikka kiinteistösijoitustoimintaan?

Jos vastasit kyllä, voit olla hakemamme henkilö.

Tämä tehtävä vaatii ensisijaisesti asennetta ja joustavuutta tehdä mitä erilaisempia hommia. Työkokemus ei ole välttämätöntä, mutta arvostamme sitä, kuten myös rakennusalan ammatillista koulutusta.

Työnkuvaan kuuluu mm. kokeneiden ammattilaisten avustaminen rakennustöissä, työmaiden logistiikan hoitamista pakettiautolla, kohteiden viimeistelyä ja kalustamisista, asiakkaiden kohtaamista, jne.

Lisäksi sinulla on mahdollisuus oppimisen kautta päästä mukaan kohteiden hankintaan, kannattavuuden arviointiin sekä myyntiin.

Tarjoamme joustavan työympäristön, jossa pääset itse vaikuttamaan ajankäyttöösi ja ansaintaasi. Maksamme peruspalkan lisäksi kohteiden onnistumiseen perustuvaa bonusta.

Web-osoite: http://kiinteistosijoittajat.fi Työnantaja: Enter Advice Oy Sijainti: Työ useassa osoitteessa tai etätyö Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Mahdollisimman pian Yhteystiedot: SUOMELA MARTTI, martti@enteradvice.com Hakemukset: info@enteradvice.com Ilmoitus jätetty: 12.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Työ useassa osoitteessa tai etätyö

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennusapulainen, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.09.2016 ja sen on julkaissut Enter Advice Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee osoitteessa Työ useassa osoitteessa tai etätyö .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa