Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Sähkösuunnittelija

Steris Finn-Aqua

Tuusula

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Työpaikkakuvaus

Kiinnostaako monipuolinen työ ja näköalapaikka kiinteistösijoitustoimintaan?

Jos vastasit kyllä, voit olla hakemamme henkilö.

Tämä tehtävä vaatii ensisijaisesti asennetta ja joustavuutta tehdä mitä erilaisempia hommia. Työkokemus ei ole välttämätöntä, mutta arvostamme sitä, kuten myös rakennusalan ammatillista koulutusta.

Työnkuvaan kuuluu mm. kokeneiden ammattilaisten avustaminen rakennustöissä, työmaiden logistiikan hoitamista pakettiautolla, kohteiden viimeistelyä ja kalustamisista, asiakkaiden kohtaamista, jne.

Lisäksi sinulla on mahdollisuus oppimisen kautta päästä mukaan kohteiden hankintaan, kannattavuuden arviointiin sekä myyntiin.

Tarjoamme joustavan työympäristön, jossa pääset itse vaikuttamaan ajankäyttöösi ja ansaintaasi. Maksamme peruspalkan lisäksi kohteiden onnistumiseen perustuvaa bonusta.

Web-osoite: http://kiinteistosijoittajat.fi Työnantaja: Enter Advice Oy Sijainti: Työ useassa osoitteessa tai etätyö Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Mahdollisimman pian Yhteystiedot: SUOMELA MARTTI, martti@enteradvice.com Ilmoitus jätetty: 12.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Työ useassa osoitteessa tai etätyö

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennusapulainen, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.09.2016 ja sen on julkaissut Enter Advice Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee osoitteessa Työ useassa osoitteessa tai etätyö .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa