Duunitori suosittelee
LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Palvelupäällikkö, ajoneuvokorvauspalvelut

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Global Work on vastuullinen ja luotettava auktorisoitu rekrytointialan yritys. Palveluita ovat esimerkiksi Insights Discovery - esimies-, tiimi- sekä vuorovaikutusvalmennukset, SHL:n kompetenssipohjaiset soveltuvuusarvioinnit, Glow coaching - henkilöstön- ja esimiesten kehittämiskoulutus, Glow career - henkilöstön uudelleensijoittamispalvelut, henkilöstön vuokraus, rekrytointi ja kansainvälinen rekrytointi. Global Work tarjoaa organisaatioille ratkaisuja tämän päivän ja tulevaisuuden henkilöstöhaasteisiin. Lisätietoja www.globalwork.fi

Haemme asiakasyrityksellemme pidempään työsuhteeseen (12-18kk)

RAKENNUSALAN PUTKI/ LVI ASENTAJIA NORJAAN

Asiakasyrityksemme harjoittaa rakentamista länsi, -ja pohjois Norjassa.

Haemme paria putki- tai LVI- asentajaa, joilla on rakennusalan putki-/ LVI- asentajan koulutus ja vähintään kolmen vuoden työkokemusta putki- tai LVI- alan työtehtävistä. Rakennuskohteet ovat kunnallisinfraa sisältäen isoja rakennuksia, uima-altaita, toimistotiloja, urheiluhallia jne.


Tarjoamme:

- Määräaikaisen työsuhteen 12-18 kk

- Kilpailukykyisen palkan min. 20€/h

- Työntekijät varustetaan täysin työnantajan toimesta (työkalut, vaatetus ja muu varustus)

- Työtuntipankki käytössä, eli 33 viikossa on mahdollisuus tehdä koko vuoden palkan

- Työ- ja vapaa-ajan henkivakuutus

- Kaikki pakolliset koulutukset järjestetään työnantajan toimesta ja ovat työntekijälle ilmaisia

- Kohtuuhintaisen asunnon n. 200€/2vko kävelymatkan päässä työkohteesta

- Lentolippu paikan päälle


Vaatimukset hakijalle:

- Rakennusalan putki- tai LVI- asentajan koulutus

- Vähintään 3 vuoden työkokemus putki- tai LVI alan työtehtävistä

- Kohtuullinen englannin kielen taito

- Kaksi suosittelijaa aiemmista/nykyisestä työpaikoista

Arvostamme huolellisuutta, pitkäjänteisyyttä, järjestelmällisyyttä ja halua oppia uusia asioita. Olet myös oma-aloitteinen, vastuuntuntoinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä pystyt työskentelemään myös tiimissä ryhmähenkeä rakentaen. Arvostamme myös henkilön sitoutumista turvallisiin työmenetelmiin ja työturvallisuuden edistämiseen. Tärkeintä on kuitenkin reipas ja aktiivinen ote työhön.

Käy täyttämässä työhakemus www.globalwork.fi ja lisää liitteeksi vapaamuotoinen hakemuksesi sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen.

Lisätietoja tehtävästä arkisin 10-15 Sami Hänninen, Global Work gsm 0400 835 470. Lue lisää www.globalwork.fi Tehtävät täytetään heti, kun soveltuvat henkilöt löytyvät.

Global Work on vastuullinen ja luotettava henkilöstöpalvelualanyritys, jolle on myönnetty Suomen henkilöstöpalveluyritysten liiton auktorisointi. Autamme yrityksiä ja työntekijöitä menestymään!

Web-osoite: http://www.globalwork.fi Työnantaja: Global Work Sijainti: 54260 Lappeenranta, Norja Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 31.10.2016, tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä arkisin 10-15 Sami Hänninen, Global Work gsm 0400 835 470. Lue lisää www.globalwork.fi Hakemukset: https://www.tuntinetti.fi/job-opening?jobId=814919393&mtId=814930882 Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 54260 Lappeenranta, Norja

Ilmoitus


Tämä työpaikka, RAKENNUSALAN PUTKI/ LVI ASENTAJIA NORJAAN, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Global Work. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 54260 - Lappeenranta , osoitteessa 54260 Lappeenranta, Norja .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa