Duunitori suosittelee
Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Tampereen tavarataloon

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Haemme vastaavaa työnjohtajaa Poriin

Adecco Finland

Finland

Haemme TYÖNJOHTAJAA Poriin

Adecco Finland

Finland

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Electrical Diesel Engineer

Adecco Finland

Finland

Electrical Component Engineer

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 27.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Rakennus K. Karhu Oy on vuonna 2001 perustettu rakennusliike, jonka toimipaikat sijaitsevat Seinäjoella, Vaasassa, Tampereella, Jyväskylässä ja Helsingissä. Vuosittainen liikevaihtomme on noin 40M€. Vuodelle 2017 tilauskantaa on olemassa +40M€. Haemme kasvavaan Helsingin aluekonttorin alaisuuteen työmaamestaria. Työtehtävät ovat monipuoliset ja toivomme teistä pitkäaikaista ja luotettavaa työntekijää kasvavaan joukkoomme. Toivomme, että nousette ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja työnjohtajat Mäntsälä maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Mäntsälä työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Mäntsälä työnjohtajat maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Rakennus K. Karhu Oy Y-tunnus 1714948-5 Toimiala Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminen

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työmaamestari, on ilmoitettu mol -palvelussa 27.08.2016 ja sen on julkaissut Rakennus K. Karhu Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 04600 - Mäntsälä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus