Duunitori suosittelee
Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Business Consultant

Studentwork

Helsinki

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme rakennusmiehiä ja asentajia työmaillemme kaikenlaisiin rakennustöihin. Hakijalta odotamme hyvää asennetta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Web-osoite: http://www.rakennusavant.fi Työnantaja: Rakennus-Avant Oy Sijainti: Ahlströmintie 1K, 92400 RUUKKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti / Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Tommi Kantola, 040-5069032, tommi.kantola@rakennusavant.fi Hakemukset: tommi.kantola@rakennusavant.fi Ilmoitus jätetty: 18.08.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Ahlströmintie 1K, 92400 RUUKKI

Yritystiedot

Toiminimi Rakennus-Avant Oy Y-tunnus 1974967-9 Toimiala Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminen Rinnakkaistoiminimet None

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

3 987 000 € 10 %

Liiketoiminnan tulos

93 000 € -41 %

Liikevoitto-%

2 % -50 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennustyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.08.2016 ja sen on julkaissut Rakennus-Avant Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Siikajoki , osoitteessa Ahlströmintie 1K, 92400 RUUKKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa